top of page

Miten me rakennamme?

Rakentaminen

Hankkeen pystytys

Me Radelilla rakennamme työt ainutlaatuisesti-

Ammattitaito ja syventyminen asiakkaan toiveisiin luo varmuutta, jonka johdosta rakennelma tulee kantamaan vielä pitkiä aikoja eri olosuhteissa!

Taataksemme kestävimmän laadun, panostamme jokaiseen työvaiheeseen työmaalla erityisellä tarkkuudella!

 

 

Vaihe 1-Pohjatyöt

Hankkeiden pohjatyöt aloitetaan: betonivalut kuivatetaan kunnolla, jotta varmistutaan rakenteen kantavuudesta. Isommissa rakennelmissa valut raudoitetaan, jotta saadaan mahdollisimman roudankestoinen alusta. Sisätöissä varmistutaan materiaalien kunnosta kuten esimerkiksi koolauspuista ja kattotöissä ruodelautojen kantavuudesta. Myös perustus ja maanrakennustöissä on monia vaihtoehtoja pystytysvaiheessa-

 pilariharkot, ruuvipaalut ja tiilet joissa betonivahvistus voi olla maaperän takia tarpeen esimerkiksi terassien rakennuksessa.

Vaihe 2- Varsinainen rakennus

Työn rakennus aloitetaan pohjarakenteiden päälle materiaalikohtaisilla kiinnikkeillä kuten betoniruuvit, puuruuvit, kiilat kun kyseessä on vaikka puuterassi.

Terassien rakentamisessa taas seuraava vaihe on yleensä lautojen asennus ja mahdollisen lattian valaminen tai kivien asetteleminen. Tulipesät ja grillit voidaan asentaa jo nyt, ja tässä vaiheissa tehdään myös sähkötyöt ja istutusalueet rajataan. 

Sisätöissä taas alkaa koolauspuiden asennus ja väliseinien muotoilu haluttuun muotoon ja kaappien integroiminen. Kaikkien materiaalien yhteensopivuutta seurataan vaihe vaiheelta tarkasti.

Vaihe 3-Viimeistely

Työn viimeistely alkaa lattialautojen laitolla ja kun tämä on tehty siirrytään seinien, ikkunoiden ja kaiteiden asennuksiin. Lopulliset sähkötyöt ja katon valmistuminen tapahtuvat tässä työvaiheessa. Myös kauniit yksityiskohdat, istutukset ja pihatyöt työstetään  loppuun- näihin kuuluvat esim. saumojen siistiminen, maalaukset ja pinnoitukset ja piha- ja kattotuotteiden kuten kukkapensaiden sekä aurinkopaneelien lopullinen asennus ja...

...sinunkin unelmahankkeesi on nyt valmis!

Lue lisää sunnittelustamme!

Black Marble

Ota yhteyttä

Uusimaa, Koko Suomi, Eurooppa

040 217 7169

Työntekijöidemme kohteita:

PNG YIT_wordmark.svg.png
PNG NCC_(Unternehmen)_logo.svg.png
PNG varte_logo_crop_h85px-1.png
PNG PYLON5960205-00195939-pylon.png
mall of tripla.png
t2h_logo.png
HAUSIA.png
luotettava.png
KWCQ1784_edited.jpg
bottom of page