Pihat, Terassit, Julkisivut

Ympärivuotinen ja kaunis piha

Tarjontamme Pihoille ja Ulkotöille

Me Radel:illa toteutamme pihojen uudistuksia joissa voimme rakentaa terasseja uima-altailla, pelikenttiä, kasvialueita ja grillausrakennuksia / talon laajennuksia kuten autotalleja ja harrastetiloja. Uudistamme myös talon julkisivua tarvittaessa vastaamaan pihanne muutoksia.

 Pihojen uudistukset ajoittuvat pääasiassa kevät-syksy ajalle ennen maapohjien jäätymistä ja turhaa kosteutta joka vaikeuttaa esimerkiksi puuosien työstöä.

Pihallenne voimme tehdä myös lämmitettyjä pohjia sulanapitoa varten, sekä ajoväylien tekoa kivestä tai asfaltista. Asennamme myös halutessanne sisäänajoportit ja aitaukset kameravalvonnalla ja liiketunnistuksella.

Meidän materiaalivalikoima on laaja joihin kuuluu myös ainutlaatuisia ulkomaalaisia toimittajia terassilaudoista erilaisiin kivilaattoihin ja koristepuihin. Kun aloitatte pihojenne ideoimisen, voitte olla meihin alusta asti yhetydessä, jolloin ideointi sekä toteutus onnistuu parhaiten juuri haluamallanne tavalla!

Pihojen osa-alueet

Pihojen uudistus koostuu monesta yksityiskohdasta, joista kuitenkin kaikki jakaantuu pääluokkiin joita voitte jo ideoida etukäteen-

-Moderni vai Klassinen

-Avara vai tiivis

-Altaat

-Suihkut

-Laiturit ja Piha-saunat 

-Rakennelmien sijoitus 

-Tunnelmavalaistus

-Äänentoisto

-Parvekkeet ja lämmitetyt terassit

- Suihkulähteet

-Ajoväylät ja portit

-Turvajärjestelmät

Jokainen työ on yksilöllinen- Ota meihin yhteyttä niin katsotaan sinulle sopivin ratkaisu!

040 2177 169